♥ BLOGGERS

♥ DISCLAIMER

Blog http://beingawifeandmama.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berdasarkan kepada pendapat peribadi semata-mata. Blog ini adalah tujuan sekadar hiburan dan sedikit informasi dan sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Mencuri, mengambil, print screen sebarang article atau gambar dari blog ini untuk tujuan tertentu tanpa izin dan persetujuan dari saya adalah dilarang sama sekali.

Don' be a psycho stalker

Saturday, April 2, 2011

W-day Prep : Bunga Pahar dari Tissue

Sekarang ni tengah HOT pasal bunga tissue kan?
Mula-mula tak paham kenapa diorang ni asyik nak belajar dan DIY bunga tissue ni ek?
Last-last bila ternampak bunga pahar dari tissue paper ni (yang dah fully siap) kat blog nottinettii.blogspot.com... alamak! baru ku tahu mengapa, kenapa, bila dan bagaimana bunga tissue ini menjadi topik hangat di blog-blog orang nak kahwin sekarang.......

CANTIK!!
Terus lupa niat nak buat bunga kristal
Cam dah tak musim... hehehehehhehehehhe

So cepat-cepat mintak kakak tu email kat aku berapa harga untuk 1 bunga
Hmmm... boleh tahan ek rege nya
Patutlah ramai yang jadi rajin men DIY

Terpikat dah!!
Love!!
Heart!

Nak yang macam ni... tapi color bunga lain
Kalau boleh nak buat 2 version color,
1 bunga tiffany blue + 1 lagi bunga putih
Baru fair 1 tema family ku dan 1 lagi tema color family Si Dia


Pic credit to http://nottinettii.blogspot.com/
Sesapa yang tak pandai nak DIY (macam saya) dan malas nak DIY atau pun suka dengan bunga-bunga pahar ini
Boleh email kat empunya blog untuk dapatkan harga
Sila-sila jangan segan sebab kakak blog ni sangat baik dan peramah =)

2 comments:

  1. mahal ke weh?
    aku dah DIY tissue ni.. tp xtau nak campak mana

    ReplyDelete
  2. ryn - mahal jugak lah....nk try buat pun cam...cukup ke masa...so kesimpulan...beli je lah.hehehe

    ReplyDelete

Saya Menghargai Pendapat'an Anda!